Kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores udgivelser, udstillinger eller andet.  Vi er ved telefonen mandag til fredag mellem kl 10 - 16 og lørdag mellem 10 - 14 — samt når vi har åbent i vores fysiske butik (se åbningstider nedenfor)

Telefon: 2682 2854.

Du kan også sende en mail på: info@fuglekoejen.dk

DAG TIL DAG  
Så vidt det overhovedet er muligt, sender vi alle ordrer samme dag, som vi modtager dem. Hvis vi kan se, at der af en eller anden årsag vil gå mere end 2-3 hverdage, inden vi kan sende din ordre, kontakter vi dig via mail. 

Du får også besked om udsolgte varer på mail —  under udsalg har vi dog desværre ikke mulighed for at informere dig om evt. udsolgte varer på mail.

Bemærk! Vi forbeholder os retten til at sende ordrer, selvom der skulle være enkelte udsolgte varer.

Du har altid 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen. Men HUSK altid at medsende faktura ved reurnering eller ombytning.

OMBYTNING AF VARER
Ønsker du en af en eller anden grund at returnere eller bytte din vare til en anden, end den du har modtaget, skal du lægge en ny ordre i netbutikken. Der vil blive udstedt en ny faktura på disse varer. Denne procedure sikrer, at du altid har en korrekt faktura på de varer, du har købt.

De returnerede/ombyttede varer bliver krediteret, når vi har modtaget dem.

Hvis du skal have penge retur, tilbageføres de til din konto via nettet.

 

Vi har fysisk udsalgssted sammen med Butik SALT på Fanø, som  har åbent således: 

1. januar til 31. maj:

Tirsdag - Fredag kl. 11 - 17

Lørdag kl. 10 - 13

 

1. juni til 1. september:

Mandag - fredag kl. 10 - 17.30

lørdag 10 -14

 

1. oktober til 31. december:

Tirsdag, torsdag og fredag kl. 11 - 17

Lørdag 11-13